San Andreas & Meet the Storm

 
San Adreas

Meet the Storm
"

Om Barendrecht midden in de zomer even wakker te schudden staan er zaterdag 7 augustus twee stevige bands in Poppodium De Beuk: San Andreas en Meet The Storm.

Sommige bands doen gewoon lekker eigenwijs alles in een andere volgorde. De Rotterdamse emo-rockers van San Andreas zijn daar bijvoorbeeld erg goed. Zo hadden ze bijvoorbeeld al een hele tour door Engeland geboekt voordat ze überhaupt hun eigen songs hadden.

Daarna dienden ze zichzelf aan bij het prestigieuze South By Southwest Festival in Texas en werden nog uitgenodigd ook terwijl in Nederland nog bijna niemand ooit van de heren had gehoord. Inmiddels is San Adreas 3 albums verder en komen ze nu dan echt hun thuisland veroveren met hun aanstekelijke emo-core.

Meet The Storm is opgericht in 2007 door een aantal Rotterdamse muzikanten die graag nieuwe rauwe muziek wilde maken. De verschillende muzikale achtergronden van de bandleden maakte dit zeer interessant.  Uiteindelijk kwam er een stijl uit die zich laat omschrijven als een energieke mix van Hardcore, Punk en hier en daar een vleugje Southern Rock.

Deur open: 21:30, aanvang: 22:15 // entree: €3,- , leden: €1,-
http://www.myspace.com/meetthestorm
 http://www.sanandreasmusic.net/
 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply