Andere koek


Vrolijke shows, opzwepende muziek, en een vleugje prettig gestoordheid. Meng dit goed, bak het lichtbruin af en je hebt het: een verse skaband van eigen deeg. Wij zijn Andere Koek! (let op het uitroepteken, niet onbelangrijk).
 
Begin November 2007 zijn de ingrediënten bij elkaar gekomen. Peter, Bram, Lisanne, Wouter, Marnix, Maarten en Koen zijn echte losbollen die wel houden van een muzikaal feestje. Wat voor bollen? Losbollen!  Jawel, en niet omdat ze bol zijn (Koen daargelaten), maar omdat ze los zijn. Iedereen aan het dansen krijgen met vrolijke Nederlandstalige teksten en een energieke ska-sounds is onze missie.
 
Kijk eens om je heen in huis. Wat zie je daar? Dingen, dieren, planten en allerdaagse bezigheden. Wat een inspiratiebron! Waarom zingt niemand ooit eens een loflied uit aan de allerkleinste allerfijnste stofzuiger? Wij doen het!

Noem het grappig, vreemd, apart of simpelweg: "Andere Koek!"  Huis-, tuin-, en keuken-ska van eigen bodem. We hebben een boodschap: 2 pakken melk en 6 eieren.

www.myspace.com/anderekoek

ENTREE GRATIS!!!!”

Evenement thumbnail

Leave a Reply