Jeremy’s, The Freckles & The Bat Bites (Along the traX Indoor NR 1)

Along the traX Indoor Edition NR 1

Dit maal verrast De Beuk je niet met één buitenfestival in de zomer, maar met 3 vette Along the TraX Indoor Editions in het najaar. Daarnaast zullen er 3 verassende avonden zijn onder de vlag “Along The TraX Mini” Kortom, hou De Beuk deze herfst in de gaten voor vette gratis feesten en optredens .

Jeremy’s
Jeremy’s staat voor energieke, aanstekelijke liedjes in een punky zomerjasje. Punkrock in zijn opwindendste vorm met een zangeres als welkome afwisseling. Het ADHD-zusje van Weezer.
Balancerend tussen collegerock en new school punk stuitert Jeremy’s over ieder podium. In haar korte bestaan speelde de band reeds met o.a. Tokio Hotel ( De), Janez Detd (Be) en Less Than Jake (US). Ze speelde bij Giel beelen, TMF en op Lowlands,ze traden zelfs op voor de soldaten in Afganistan! Er wordt gefluisterd dat ze de nieuwe popsterren van Nederland worden….
http://www.myspace.com/jeremysrules

The Freckles
Sinds 2001 spelen The Freckles überstrakke, poppy punkrock The Freckles staan garant voor fun, feest en Rock and Roll. Catchy punkrock liedjes met hier en daar een vleugje Beatles en een snufje Guns ’N Roses, plus een verhaaltje over teenage romance.
Geïnspireerd door bands als Green Day, Ramones en collega Lekkerkerkers The Apers, begonnen The Freckles ongeveer 7 jaar geleden aan hun ‘mission to rock’ En het ging hard, in 2003 stonden ze al als jongste band ooit op Lowlands!
Hierna hebben ze het club- en festivalcircuit van alle kanten gezien en deelde ze het podium met o.a. Peter Pan Speedrock, The Dickies, Travoltas, Face Tomorrow, The Briefs en The Riplets.
http://www.myspace.com/thefreckleslkk

The Bat Bites
Dit jonge punkrock viertal uit Barendrecht en omstreken heeft al flink wat ervaring opgedaan in andere bands.
Allemaal vonden ze het tijd voor iets nieuws. Sinds kort vormen ze dan ook de band The Bat Bites.
Ze hebben met o.a. The Apers, The Mugwumps en Kraak en Smaak gespeeld.
Ze zijn druk bezig met hun eerste EP, die in oktober zal worden uitgebracht. Einde van dit jaar zullen ze beginnen
aan hun Europese Tour.
 www.myspace.com/thebatbitesnl

Evenement thumbnail

Leave a Reply