As Prayers Fail, Straight Unicorn, Colorful Novelty & Eternal Grace


Straight Unicorn is een band die ouwe-re-wetse rock ‘n roll aanvult met hedendaagse invloeden. Met zeer afwisselende nummers qua energie, ritme, tempo, gitaar en zang weten zij het publiek te laten swingen, springen, te beroeren, en soms zelfs te laten meezingen.

Na in 2010 een half jaar vooral in de studio bezig geweest te zijn, ontstond het verlangen naar een extra gitarist, als in een goede gitarist die ook nog een mooi staaltje kan zingen. En alsof het lot met hen was vonden zij de perfecte persoon hiervoor eind 2010. Enkele fantastische optredens volgden, waaronder: Bibelot, Wantijpop, grote zaal van Paart van Troje.

De nummers van Straight Unicorn klinken als een vergane hit van alle tijden, maar dan één die je nog nooit gehoord hebt; het gevoel van nostalgie, over iets dat je nog nooit hebt meegemaakt..

Facebook // Myspace
 
Colorful Novelty is een Nederlandse pop/rock band uit begin 2011. Wat begon als een project werd al complete en snel werkende band met harde en melodieuze songs. Na de release van de eerste EP getiteld Smile  is deze band klaar om te rocken!

Facebook // Soundcloud
 
Eternal Grace begon als een side-project van voormalig drummer, Edze Huitema, en gitarist, Yulan van Oppen, van de band The Eyes. Toen  The Eyes uiteenviel begon het side-project vorm te krijgen. In maart 2011 was de band compleet en begonnen de optredens. Inmiddels zijn er een aantal dingen verandert, de line-up is compleet, het programma langer en de podiumervaring groter.

De muziek van Eternal Grace heeft als belangrijke invloeden bands als als Eyes Set To Kill, Alesana en Evanescence. Daarnaast is de muziek beinvloed door bands als Red Hot Chili Peppers en The Fall Of Troy. Het genre van de band: metal. Groeiend streeft deze band naar perfectie op het gebied van muzikaliteit.

Hyves
 
As Prayers Fail is opgericht in de zomer van 2010 door de 2 leden Mark en Boy uit de hardcore band In Your Face. Kort daarna werd de lineup compleet gemaakt met de zanger Thomas, bassist Wesley en tweede gitaarist Vincent. Begin 2011 hebben zij hun eerste EP opgenomen en zijn nu bezig aan hun nieuwe single Capsized Kings.

Facebook

Deur open: 21.30, aanvang bands: 22.00 // Entree: 3,-, leden: 1,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply