ATT #3 met Anderson, Geigercounting en Dutch Dolls

Anderson, Geigercounting en Dutch Dolls op Along the traX Indoor NR 3

Op zaterdag 27 december  presenteert Poppodium De Beuk de derde van het de indoor editie  van het openlucht popfestival Along the TraX.
Ditmaal met 3 acts met een elektronische inslag, Anderson, Geigercounting en Dutch Dolls.
Ook de laatste editie van Along the TraX Indoor is uiteraard weer gratis toegankelijk.

Het van oorsprong Ridderkerkse indiepop duo Anderson zal de avond openen. Hun debuutplaat “We Radio Anderson” werd in 2005 uitgebracht. De mix van singer-songwriterpop en subtiele elektronica werd lovend ontvangen, succesvolle tournees door West-Europa, Amerika en Japan volgden.
Op de gloednieuwe plaat “It runs in the family” is muzikaal de horizon verbreed. Vergelijkingen met groepen als The Postal Service en The Notwist gaan nog steeds op, maar de intieme sfeer van de eerste plaat is uitgebreid met zwaardere beats en synths en onweerstaanbare eighties grooves waar Prince of The Pet Shop Boys zich niet voor zouden schamen.
http://www.myspace.com/andersonnl
http://radioanderson.hyves.nl/

De tweede act van de avond, Geigercounting, is zoals hij het zelf zegt, toetsenist en geluidsfreak. Als toetsenist speelt hij in de Amsterdamse band Coparck, als geluidsfreak houdt hij zich bezig met dance. Geigercounting is fulltime huisvader en als de baby slaapt en zijn dochter rustig is, verschuilt hij zich in de slaapkamer om de vetste electro te produceren. Live komt hij gewapend met twee Korg Electribes, een sampler/drumcomputer niet groter dan een dik boek. Hij betreedt het podium om publiek te trakteren op vette dansbare electro.
http://www.myspace.com/geigercounting

Afsluiters van de avond zijn De Dutch Dolls, deze dames zijn muzikale omnivoren; hun smaak is dan ook heel breed. Afhankelijk van de stemming draaien ze alles van oldskool en newskool hiphop, hiphouse, soul, funk, rock, rariteiten, grime, dancehall, bootybass, crunk, elektro, mash ups, punkfunk/new rave tot de laatste hits in de remix. Ze draaien ‘liedjes’ en vooral ook veel vrouwelijke artiesten. Als je er maar hard van gaat zweten. De Dutch Dolls achter de draaitafels gaan in ieder geval hard te keer (eventueel met misthoorn)!
http://www.myspace.com/dutchdolls
http://dutchdolls.hyves.nl

 
De Beuk gaat open om 21:30 uur. Rond 22:30 uur begint het eerste optreden.
De entree is GRATIS.”

Evenement thumbnail

Leave a Reply