Battle of the Beuk: Almost Extinct vs. Burning Sensation

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

In deze tweede episode van Battle of the Beuk wordt gestreden om een plek in de finale op 26 april. Naast eigen nummers krijgen de deelnemende bands de opdracht een verplicht nummer te spelen: “Hate To Say I Told You So” van The Hives. Wie er wint wordt bepaald door middel van een jury en het oordeel van het aanwezige publiek. Deze strijd wil je niet missen, dus ben erbij!!!

ALMOST EXTINCT

Almost Extinct is een vijfmans punk tornado. Dikke gitaren, stampende riffs, dreadgestuurde schreeuwen en hardcore geïnspireerde drums laten je geen moment stilstaan. Dit espressoshot uit regio Rotterdam komt de boel afbreken. Vuisten omhoog, voeten op de grond, die pit moet vol!

BURNING SENSATION

Burning Sensation is terug! De nieuwe bezetting bestaat uit grondleggers Jurgen en Jurgen, Rambo en Jacques. De band is hard bezig met de laatste loodjes van het volgende album, dat binnenkort gaat uitkomen. Op dit album spatten de energie en het plezier er weer vanaf.Burning Sensation wil met hun aanstekelijke combinatie van naar eigen hand gezette covers en stevige uptempo rock muziek een statement maken: “Wij willen geen statement maken, wij willen een feestje maken”. De band presenteert zich live als een energieke en spontane act met veel humor, meestal ten koste van zichzelf.

Burning Sensation is:
Jurgen (die kleine) – Guitar/vocal
Jurgen (die grote) – Bass
Rambo – Drums
Jacques – Guitar

Evenement thumbnail