Battle of the Beuk: Fosvor Vanish vs. Vermin

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

In deze eerste episode van Battle of the Beuk wordt gestreden om een plek in de finale op 10 mei. Naast eigen nummers krijgen de deelnemende bands de opdracht een verplicht nummer te spelen: “Hate To Say I Told You So” van The Hives. Wie er wint wordt bepaald door middel van een jury en het oordeel van het aanwezige publiek. Deze strijd wil je niet missen, dus ben erbij!!!

Fosvor Vanish over Forvor Vanish:

“Wij zijn Fosvor Vanish. Een melodic sludge metal band uit Rotterdam en aanbidders van de “Power of the Riff”. Met een mengelmoes van Doom, Punk en Progressive Metal brengen wij de muziek waarvan je hoofd op en neer gaat en stilzitten zeker geen optie is.

Fosvor Vanish bestaat uit:
-Merijn Akkerman – Lead vocals en bas gitaar
-Tim Romeijn: Lead gitaar en backing vocals
-Noah van den Hondel: Slag gitaar en backing vocals
-Kjell Boele: Drums”

Vermin

Vermin heeft een voorkeur voor smerige, brute en heftige geluiden, maar het begrip “pakkend” is ook van toepassing. Begonnen als een doom/stoner metal band is er snel geëvolueerd naar het gebied van progressive metal met death en doom invloeden. Vermin bestaan uit vocalist en gitarist Matthijs, drummer en beest Richard, gitarist en effectentovenaar Merijn en bassist Lenny (niet te verwarren met Lemmy).

Evenement thumbnail