Be Who You Wannabee (Covers)

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: 4 euro, leden: 2 euro

“Be Who You Wannabee” bestaat uit 4 muzikanten die hun sporen op de Nederlandse podia al verdiend hebben.
Wekelijks wordt er keihard gerepeteerd om het repertoire te vernieuwen en perfectioneren. En dat zonder ooit te vergeten dat je naast muzikant ook entertainer bent op het moment dat je een podium beklimt.
Be Who You Wannabee heeft een hoog ‘no nonsens, gewoon spelen’ gehalte, passie voor muziek en een interessant repertoire bomvol pop- en rock hits.
Zowel oud (Goede Doel, Doe Maar, Madness, Nena) als nieuw (Pink, Anouk, Green Day, Paramore, Skunk Anansie, Robbie Williams). Genoeg muzikaal interessante nummers, maar (vooral naar het eind van de avond) een lange reeks hits om schaamteloos op mee te springen en zingen. Dat alles gebracht met een aanstekelijke hoeveelheid enthousiasme en passie.
Tanja maakt korte metten met de lead vocalen van een enorme veelzijdige reeks nummers, Een rotsvaste fundering met Corr op drums/sampler, Annemieke op Bas/zang en Peter op gitaar/zang
Een volle avond van pop tot rock. De beste nummers van toen en nu die staan als een huis. Een optreden tot in de puntjes verzorgd en vol passie weggezet, dat is Be Who You Wannabee!

Evenement thumbnail

Leave a Reply