Halloween met De Skaggerz

Deur open: 21:30 Aanvang show: 21:30

Entree: 5 euro/ leden 3 euro

Op zaterdag 1 november viert De Beuk Halloween. Hiervoor word De Beuk omgetoverd tot een duistere kerker, waar de ratten geen brood van lusten.
Dus trek die bezemstelen uit de kast, stof je oude gewaden af en zorg dat je toverstaf is opgeladen.

Dit jaar hebben we er voor gekozen om vrolijke draai te geven aan Halloween en wel met de party-reggae-ska-punk van De Skaggerz !

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt
dan dat je er in ging. Alle zes hebben ze een groot hart voor de muziek, maar bij de shows gaat het vooral om één ding: samen met het publiek een feestje bou-wen dat zijn weerga niet kent!

En, als je dacht dat het geen feest word ook na de Skaggerz dan zit je ernaast. De rest van de nacht word verzorgd door DJ’s om dit nog eens goed af te sluiten. :

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

RobWob — Meer heb je niet nodig.

DJ Nebel — Herr Nebel draait gewoon plaatjes!
Echte onvervalste funky-soul-jazz-disco-beats, vers van de draaitafel. Want vinyl is gewoon veel leuker dan een cd!

Leakr is a upcoming DJ/Producer from Rotterdam, The Netherlands.
Started music with playing in a couple bands and then left the band life behind to push the sound of the underground bass music in his own unique style.

DJ Infiltrate the System
INFILTRATE THE SYSTEM
“Helloween special Set”
o.a. Hard DNB & Dubstep VS Hardcore & Oldskool House Classics

Evenement thumbnail

Leave a Reply