Beach Coma + Hurricane Joe

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: Gratis

Beach Coma is een bluespunk/garage rock ‘n’ roll band uit Rotterdam. Hun geluid werd al vergeleken met bands als the Cramps, the Wire & the Gun Club.

Steffan (zang, gitaar) en Sigrun (zang, bas) richtten de band in 2013 op tijdens een Nobunny concert. Al snel werd in Diego de vaste drummer gevonden en in 2015 werd hun debuut-EP uitgebracht op cassette. In datzelfde jaar tourde de band door Engeland en werden in Nederland vele festivals aangedaan.

In 2016 volgde een tweede tour door Engeland en ook werden er optredens in België en Duitsland volbracht. Ook werd debuutalbum ‘Bad Lifestyle Choices’ door de band volledig DIY opgenomen en gemixt. Op 10 februari 2017 viert de band de release van het album in Pink Pank in Rotterdam.

Een week later komen ze de Beuk op stelten zetten.

Zij worden deze avond gesupport door Hurricane Joe. Hurricane Joe is een narco zanger uit Rotterdam. Deze maniak mengt een Tex-Mex stijl land geluid met de rauwe energie van punk.

Hurricane Joe is een kind van Amerikaanse ouders. Na zijn studie begon hij met het spelen van bas en gitaar in punk en grindcore bands. Na zijn eerste tournee in Groot-Brittannië, werd Joe uit de band geschopt na verschillende incidenten met de wet. Terug in Rotterdam in 2004 begon hij met het ontwikkelen van zijn eigen sound: de narcobilly sound.
In 2015 werkte hij samen met de metal band Alien Possession en bracht een album uit genaamd the Narco lord.

Weten hoe dat klinkt? Zorg dat je erbij bent.

Evenement thumbnail

Leave a Reply