Tienerfeest de Beuk Light

Deur open: 19:30 Aanvang show: 19:30

Entree: Gratis

Hoewel Stefan nog een jonge DJ is, ontbreekt het hem absoluut niet aan ervaring. Na wat inval beurten tijdens de jaarlijkse schooldisco’s is hij vanaf het begin van dit jaar begonnen met optredens tijdens winkelopeningen, feesten, en hockeyfeestjes.
Inmiddels heeft Stefan het hele land door mogen reizen om zijn draai skills ten gehore te brengen.

Stefan is dol op stevige house muziek en doet niets liever dan het publiek meekrijgen in de goede vibe van de muziek. Je zult hem dan ook altijd in opperste focus achter de tafels zien staan.

Sinds een half jaar volgt hij producer lessen om zijn eigen muziek te kunnen produceren. Op basis van een ingezonden demo en mix is hij twee maanden geleden, door Armada uitgenodigd om een masterclass van Armin van Buuren en Fedde le Grand te volgen tijdens de Amsterdam Dance Event. Na de masterclass heeft hij zijn demo opnieuw te gehore gebracht bij de talentwatchers van Armada. Hij heeft hier lovende kritiek en tips ontvangen en men wil Stefan volgend jaar graag terug zien.

Maar voor het zover is, mag de jeugd uit de regio bepalen wat ze van hem vinden. Tijdens de eerste editie van ons tienerfeest light kun je komen dansen en feesten op Stefan zijn draaikunsten.

Zorg dat je erbij bent!

Evenement thumbnail

Leave a Reply