Bluefish, Speakerpunch & Sugar Lee’s

BluefisH
BluefisH is een rocktrio uit Zuid-Holland, bestaand uit drie broers. Hun punkrock’nroll heeft een eigenwijze sound, bestaande uit blazende drums, scheurende gitaren en harmonieuze
driestemmige samenzang.
De nieuwe single ‘You and Me’ wordt in oktober 2008 uitgebracht en is gemixt door Bill Stevenson (Black Flag, Descendents, All)
De band werd opgericht in 1996 en bracht twee demo’s uit, waarna in 2001 hun debuutalbum ‘COOLLOUD’NSWEET, BABY!’ uitkwam via GoF1rst/Suburban. Een overweldigend optreden op Eurosonic en vele succesvolle optredens in zalen als 013, Melkweg en de Effenaar waren het gevolg.
Tussen 2002 en 2007 lag de band stil. De bandleden speelden in bands als One in a Million, Cooper, Bodar & the Bellboys en Sister Fister.
In 2007 besloten de broers de draad weer op te pakken. Na een jaartje opbouwen en warm rocken is de band eind 2008 bezig met de release van hun nieuwe single met bijbehorende videoclip.

"Een zelfde liefde voor vette rock ‘n roll als bijvoorbeeld Peter Pan Speedrock, gecombineerd met harmonieën, geeft BluefisH nét dat eigene waardoor het een band is waar je zeker meer van wilt horen! " (3voor12 Rotterdam, 2007)

www.myspace.com/bluefishbrothers
www.bluefishbrothers.hyves.nl
www.bluefishbrothers.nl

Speakerpunch
Speakerpunch bestaat sinds 01-03-2008 en dat dankzij een eenvoudige advertentie op Musicfrom. Simon en John kenden elkaar via de band Sense en de rest kwam erbij.
Nog een keer geprobeerd met een 2e gitarist, maar Speakerpunch bestaat uit vier gelijk gestemden.
Simpele groovende rock, pakkende rifs en teksten die makkelijk op te pikken zijn, HEY HEY HEY!
We opereren onder Dordse rook en zijn ook echt een drechtstedenband. Oefenen in een eigen oefenruimte in Hardinxveld Giessendam dankzij een tof bedrijf met ruimte over.
Doel van de band is mensen vermaken, een pit creeren en zorgen dat de crowdsurfers van het podium springen. Zin om te Rocken, join Speakerpunch!

www.myspace.com/speakerpunch
www.speakerpunch.hyves.nl
www.speakerpunch.com

Sugar Lee’s
Deze pop/rock-band, afkomstig uit Dordrecht, brengt op hun eigen wijze catchy chickrock liedjes ten gehore. Stoere drums, bas en gitaar gecombineerd met vrolijke melodieën zullen je trommelvliezen doen trillen tijdens het luisteren van de demo ‘Can You Feel It’.
Van deze 3 dames kun je live een rockende show verwachten vol energie en plezier.
De eerste optredens zijn achter de rug, maar zeker niet de laatste!

“Leuke driestemmige koortjes leunend op een muur van geluid zorgen ervoor dat je al snel door de kamer heen en weer springt!” (Speaker 2008)

P {
MARGIN-TOP: 0px; MARGIN-BOTTOM: 0px
}
BODY {
SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #cecfce; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #010101; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #fffbff; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #fafafa; SCROLLBAR-BASE-COLOR: #f7f7f7
}
SPAN#misspelled {
BACKGROUND: url(8.1.291.1/themes/base/squiggly.gif) repeat-x 50% bottom; PADDING-BOTTOM: 1px
}

www.myspace.com/sugarlees

www.sugarlees.hyves.nl

Evenement thumbnail

Leave a Reply