Burning Sensation + Red Lights

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 2,00 - leden € 1,00

Het begon allemaal lang, lang geleden toen Jurgen en Jurgen bij elkaar kwamen om verschillende muziekstijlen te combineren met bijzondere teksten. De hitsensatie Burning Sensation was geboren!

De combinatie van muziekstijlen als speedmetal en country met teksten over kleine frustraties – waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken – leidde tot een duidelijke verwoording van gevoelens die bij (veel) mensen leven.

Na het uitbrengen van de eerste release genaamd “Little Things” volgden wisselingen in bezetting en sound van Burning Sensation. Het album “Annoying Music” werd uitgebracht aan de vooravond van een turbulente periode met veel optredens en een lange radiostilte.

Maar … Burning Sensation is terug! De nieuwe bezetting bestaat uit grondleggers Jurgen en Jurgen, Rambo en Jacques. De band is hard bezig met de laatste loodjes van het volgende album, dat binnenkort gaat uitkomen. Op dit album spatten de energie en het plezier er weer vanaf.

Burning Sensation wil met hun aanstekelijke combinatie van naar eigen hand gezette covers en stevige uptempo rock muziek een statement maken: “Wij willen geen statement maken, wij willen een feestje maken”. De band presenteert zich live als een energieke en spontane act met veel humor, meestal ten koste van zichzelf.

Evenement thumbnail

Leave a Reply