NL-Doet Inhaalslag-dag

Deur open: 09:00

Het Oranje Fonds organiseerde op 11 en 12 maart 2016, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. De afgelopen 10 jaar zijn er maar liefst 40.000 klussen geklaard en hebben 1,5 miljoen mensen deelgenomen.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. En zo ook van De Beuk. Helaas hebben we wegens een vrijwilligerstekort de NL-Doet dag in maart niet door kunnen laten gaan. Om een einde te maken aan een periode waarin de vrijwilligers niet overvloedig beschikbaar waren, hebben we een inhaalslag-dag gepland op 14 mei.

We openen om 9:00 de deuren voor iedereen die zich in wilt zetten. Tussen de middag hebben we broodjes voor ieder die zich al heeft ingezet en om 17:00 eindigen we de dag met een drankje.

Wil jij je inzetten en kan je maar een dagdeel? Ook jij bent welkom, het gaat niet om hoe lang je er bent maar om de inzet! Is klussen niks voor jou? Er zijn ook genoeg plekken die opgeruimd of schoongemaakt dienen te worden.

Aanmelden kan via vrijwilligers@beukonline.nl.

Graag tot dan!

Evenement thumbnail

Leave a Reply