Burning Sensation & Red Lights

De uit Barendrecht afkomstige band Burning Sensation ontstond in het voorjaar van 2008. De bandleden staken de koppen bij elkaar om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen komen.

De combinatie van onder meer de muziekstijlen speedmetal en country met teksten over kleine frustraties – waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken – leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.

myspace
 
“We hebben zelfs een logo!” Dat is wat de Red Lights zijn, een band waarvan alles klopt en compleet is.

Deze band uit de Hoeksche Waard en Rotterdam timmert alweer meer dan een jaar aan de weg, De band bestaat uit drie leden Mike (Bas & Backing vocals), Patrick (Leadzang & Drummer) en Mark met een c (Gitarist), die samen al meer dan 10 jaar ervaring hebben in het maken en spelen van muziek.

De muziek is een mix van pop & punk met jazz &blues invloeden, er word veel eigen materiaal gebruikt maar ook worden er klassieke punkcovers gebracht die met een Red Lights-bril zijn bekeken.
 
 Deur open: 21.30, aanvang: 22.30 // Entree: €3,- leden: €1,-
 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply