DJMenM, Mr. Walter & Dj Patrik

Zaterdag 3 december staan er drie DJ’s op het programma: DJMenM, Mr. Walter & DJ Patrick. Het beloofd een avond te worden met veel dirty-electro, dirty-house, Dubstep & Drum ’n Bass. Maar laat je ook verassen door Rock, Techno en meer!
 
DJMenM draait voornamelijk dirty-electro en dirty-house, denk aan artiesten als Dirtyloud, Dirtyphonics en Space Laces. Hij heeft onder andere gedraaid in de Melkweg, Hollywood en Rotown. Kenmerkend voor DJMenM is het masker dat hij altijd tijdens optredens draagt. Dus heb je zin om los te gaan, dan wordt het je aanbevolen te komen!
 
 
 
Mr. Walter heeft op verschillende feesten, voornamelijk garagefeesten, gedraaid. Ook draaide hij eerder in verschillende clubs in Rotterdam. Hij draait voornamelijk Dubstep en Drum ’n Bass. Het dubstep dat hij draait gaat een beetje richting de filthy dubstep, denk aan artiesten als Skrillex, Zomboy, Datsik en Porter Robinson. Ook goed om te weten: Mr. Walter maakt eigen tracks die zeker het luisteren waard zijn.

 
 
Al van kinds af aan is Dj Practik al actief in de muziek. In 2000 begon Dj Practik als resident dj in café “Moods”.na verloop van tijd in 2003 werd hij resident dj in muziekcafé”De Vrije Wereld”. Tevens draait hij ook Back to Back met zijn partner “Dj Ruben Z” in verschillende clubs en café’s. Na een aantal keer in het buitenland te hebben gedraaid, wilde hij een stapje terug nemen in de muziekwereld. Maar na een paar maanden kon hij de verleiding niet weerstaan om toch door te gaan met draaien. Van Rock, drum & bass, dubstep, techno, house niets is te gek voor all-round Dj Practik.
 
Deur open: 21.30, Aanvang: 22.00 // Entree: 2 euro leden: gratis”

Evenement thumbnail

Leave a Reply