Cover-Up: Peter en Chantal’s weddingparty!

Peter en Chantal zijn pas getrouwd en dat is reden voor een Feestje! 
 

Meisjemetgitaar – singer/songwriter (covers & eigen nummers) 

Meisjemetgitaar is opgegroeid in Rotterdam. Vanaf vroege leeftijd was het podiumdier in haar al te vinden. Elke talentenjacht of feest op haar basisschool was zij wel op te vinden. Of het Playbacken was, dansen, zingen of acteren. Als ze maar in het middelpunt van de aandacht kon staan.

Op 16 jarige leeftijd kwam ze voor het eerst in aanraking met gitaarspel. Ze ging op bezoek bij een van haar beste vrienden en die liet haar zijn talent zien. Na dit gehoord te hebben was het zeker, er was een passie voor gitaarspel ontstaan.

Een paar dagen voor haar 17de verjaardag besloot ze het ook maar te proberen. Na 2 jaar kwam de zang erbij en leerde zij zichzelf te begeleiden.

Ze was op het winterfeest in 2007 te bewonderen met een cover, de al te bekende Nothing Else Matters van Metallica. 2 weken later stond ze hiermee op Youtube met de naam: Meisjemetgitaar met cover Nothing Else Matters. Simpelweg om het feit dat de filmer haar naam niet wist.

Het Repertoire van Meisjemetgitaar bestaat uit akoestische covers en eigen materiaal.

 

Meisjemetgitaar klinkt als:Anouk, Alanis Morisette, Ilse de Lange, Krezip, Damian Rice.

meisjemetgitaar.hyves.nl

www.myspace.com/db_tjuh

www.youtube.com/user/meisjemetgitaar
 

  Ink’d – Rock  (covers & eigen nummers)

Ink’d mixt onvervalste rock met invloeden als funk en pop. Funky beats en stevige gitaarriffs kenmerken de sound van de band, waarmee ze samen met de zangeres de zaal op z’n kop zetten.

Het Rotterdamse vijftal is sinds kort bij elkaar in deze formatie, en spelen naast eigen werk ook covers.
 

  Monodrive – Rock

MonoDrive is een driemanformatie uit Rotterdam en bestaat sinds 2004. De band speelt rockmuziek in de breedste zin van het woord. De nummers variëren van bombastische rockexplosies tot ingetogen, bijna filmische muziek en alles wat daar tussenin zou kunnen vallen. Bij het aftasten van deze mogelijkheden wordt het experiment niet vermeden. Toch zoekt MonoDrive hierbij altijd naar de juiste balans tussen creativiteit en effectiviteit. Afwisseling is daarom een kernwoord. De band wil en kan wat dat betreft geen stromingen binnen de zogenaamde gitaarmuziek uitsluiten. Alles wat binnen het bereik van een trio ligt, en dat is dankzij de huidige techniek een hoop, behoort tot de mogelijkheden. Zo maakt de band veelvuldig gebruik van loopmachines, samples en andere nuttige effecten.

Chris Buitendijk: Bas / zang

Delian Rashkov: Gitaar/samples

Iwan Südmeier: Drums
 

   
DJ Blender(AKA Peter 1 Meter) – rock/dance/breakbeatz/hiphop

Deze alrounder zal vanavond een mix draaien om bij te watertanden de ene klapper na de andere zal je trommelvliezen strelen

 aanvang band: 22:30 // entree GRATIS! 

Evenement thumbnail

Leave a Reply