The Witch (FR), Dieselburner & DiTCH

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: entree: 4 euro, leden 2 euro

Zaterdag 15 maart speelt de Franse band The Witch samen met de Nederlandse Stonerrock bands DieselBurner en DiTCH in Poppodium De Beuk in Barendrecht.
The Witch
The Witch is een vierkoppige band uit het Noord Franse Douai. De band heeft zich heeft laten beïnvloeden door metal, heavy rock en andere extreme muziek. The Witch is opgericht in 2011 en heeft in 2012 een EP uitgebracht die goed ontvangen is in de Franse media, twee nummers van deze EP zijn zelfs opgenomen op verzamel Cd’s. Binnenkort komt hun tweede release uit, genaamd “Black flower field”
DieselBurner
DieselBurner is een aard-verschuivende en vuurspuwende (stoner) rock band uit Rotterdam.
Dit duo, met Ronald op drums en Barry op gitaar en zang, werd begin 2012 gevormd.
Geïnspireerd door de grootste bands die ooit deze aarde rond dwaalde spelen ze rock op 1,21 gigawatts! In het kort: 2 gasten maken lawaai voor 20! Geloof je ons niet? Komt het zien!
DiTCH
DiTCH bestaat uit 4 oude vrienden uit Den Haag die sinds 2010 bij elkaar in een band terecht zijn gekomen. In eerste instantie als Kyuss coverband (een van de grondleggers van de Stonerrock), maar sinds 2013 speelt de band hoofdzakelijk eigen materiaal. De 4 heren zijn oude rotten in het vak, spelende in (semi-)professionele bands sinds begin jaren 90. Hun muziek valt in de smaak bij liefhebbers van Kyuss, oud werk van Black Sabbath en Queens of the Stone Age.
http://www.ditch-band.nl/
Evenement thumbnail

Leave a Reply