Exxact FM Oliebollen Show

Deur open: 20:30 Aanvang show: 21:00

Entree: Gratis

We mogen inmiddels wel van een traditie spreken, voor de 4e keer presenteert Jos Vis Live vanuit De Beuk De Exxact FM Oliebollen Show. Deze show vol Barendrechtse bands en gasten wordt live uitgezonden op Exxact FM. De bands zullen naast eigen ook ook allemaal een Michael Jackson  cover zullen spelen.
Uiteraard zal Jos ook met met diverse BB-ers (Bekende Barendrechters) terugkijken op 2013.

Anne-Marie Boekelman Combo
Het doel van deze ervaren muzikanten is soul, jazz en pop covers te ‘ver-akoestiseren’ en op eigen wijze te spelen, en dan het liefst zo verfijnd mogelijk. Songs met alleen gitaar en zang, of wil je een combinatie Het repertoire bestaat uit nummers van artiesten als Michael Jackson, Michael Mc Donald, Norah Jones, Marc Broussard, Billy Joel, Joss Stone, Toto, The Eagles, Randy Crawford, Prince en vele anderen…
http://www.annemarieboekelman.nl/

Van Bezemwijk
Van Bezemwijk laat in hun liedjes zien dat het leven niet altijd serieus genomen hoeft te worden. Ze staan bekend om hun goedkope geluid, waarbij vreemde of onzinnige teksten niet worden geschuwd.
Van BezemWijk is een melodisch tweeënhalftal bestaande uit Vincent van Ewijk, Vincent van Dienst en Lex Bezemer.
https://www.facebook.com/vanbezemwijk

Transtec
Dit electro-rock duo is een van de best bewaarde muzikale geheimen van Barendrecht, hun eerste album is net uit op Laterax Recordings en krijgt lovende reacties. Ze hebben ruimschoots hun sporen verdient op het podium van De Beuk met andere formaties maar dit is de allereerste keer dat ze met Transtec ergens live te zien zijn.
https://www.facebook.com/transtectheband

Maxime Philips & Lars Nebel
Maxime Phillips is naast zangeres van de band Feather Bones hard aan de weg aan het timmeren om een succesvolle singer/songwriter te worden. De Heerjansdamse zong al een keer live met Grammy winnaar Anthony Hamilton en Xantone Blacq, Toetsenist van Amy Whitehouse. Ook trad ze op in het voorprogramma van Lucky Fonz III. Begin dit jaar studeerde ze af met een optreden in De Beuk.
http://www.maximephilips.com/

B2
Deze singer-songwriters uit Barendrecht schijven pakkende nummers, zowel Nederlands- als Engelstalig. Van huiskamerconcerten tot festivals weten zij de juiste sfeer over te brengen op een breed publiek.Tim en Robbert hebben elkaar ontmoet tijdens een jamsessie in café den Pimpelaer in Barendrecht.

20:30 Beuk open voor bezoekers
21:03 aanvang Oliebollenshow
entree: GRATIS

Evenement thumbnail

Leave a Reply