Feather Bones, GraaGedaan, Pene Corrida en DJ Jeroen Fens!

Op deze avond zullen 3 totaal verschillende bands optreden: Feather Bones /soul, funk/ GraaGedaan /rock, hiphop/ en Pene Corrida /cover, metal/.

De avond wordt afgesloten met DJ Jeroen Fens.

s

Maak kennis met Feather Bones: vier muzikanten met een enorme passie voor het luisteren, maken en spelen van muziek. Alle vier hebben ze een andere muzikale achtergrond en smaak waardoor er in totaal vier verschillende invloeden in de muziek van dit viertal doorklinkt. Soul en funk vormen de basis, en de muziek is geïnspireerd door oude funkgoden zoals George Clinton, Bootsy Collins en Tower of Power. Geen baslijn te gek voor bassist Tim. Drumster Charlotte zorgt voor die zeer solide basis waarover gitarist Lars dan weer de juiste melodieën en riffjes weet te spelen. De zoete maar krachtige stem van zangeres Maxime maakt het geheel compleet. Genieten is echt het belangrijkste ingrediënt van deze band, en dat willen ze dan ook graag ten gehore brengen en delen met elk publiek.

facebook

Keihard en recht-voor-zn-raap!!

Een betere beschrijving voor de rock/hiphop sensatie GraaGedaan is moeilijk te vinden. Geïnspireerd door bands als Limp Bizkit en Urban Dance Squad staat dit muzikale vijftal garant voor een knallend optreden! Dit vijfkoppige energiebeleid bestaat uit Martin Sans (drums), Laura Brand (bass), Bas Spindler (keys, synths), Ricardo de Vries (raps) en Ryan Franken (gitaar, backing). Zoals ze bewezen hebben in zalen als Mezz Café, Exit en het Nelson Mandela Festival kan GraaGedaan een publiek door het dolle heen krijgen!!

website / facebook

Pene Corrida is een coverband bestaande uit 6 illegale Mexicanen die altijd in zijn voor een feestje met genoeg Corona bier, Taco’s en Señoritas. Zij spelen top40 nummers in hun eigen strakke, vieze, vunzige, ruige, brutal, vochtige en af en toe poeslieve metal jasje. Met hun geheel eigen vertoning zullen ze je versteld laten staan van de bekendste nummers in een totaal andere versie.

facebook

 

In 2006 werd zijn eerste track gereleased via het Italiaanse Oryx Music label. Al van kinds af aan is Jeroen Fens te vinden achter de draaitafels en staat daardoor aan het begin van drum’n’bass. Zijn tracks zitten altijd op het randje van experimenteel en de baslijnen zijn altijd keihard. Maak je maar klaar om te dansen, want zijn beats bieden garantie op een avondje losgaan!

facebook / myspace

Deur open: 21.30, aanvang: 22.00 // Entree: €4,- leden €2,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply