Flying Martinis & de Gerste DJ’s van Rotterdam

update vrijdag 27 maart:
Morgen zal als voorprogramma Singer/songwriter  Rikke Korswagen spelen samen met de uit Barendrecht afkomstige  Elma Plaisier.

Kortom:
Aanvang Rikke & Elma: 22:00 uur
Aanvang The Flying Martinis: 22:30 uur
Daarna: De Gerste DJ’s van Rotterdam

Na omzwervingen door het hele land zullen The Flying Martinis 28 maart weer een optreden geven in de Beuk. De Barendrechtse band timmert toch al weer een paar jaar hard aan de weg in muziekland. Dat zij op plekken als EXIT, Waterfront, Bibelot, Paard van Troje en Eendrachtspop hebben gestaan, is daar het bewijs van. Met hun originele songs hebben The Flying Martinis zelfs een plek verdiend in de Grote Prijs van Zuid-Holland. Het belooft dus weer een ouderwets mooie Beuk-avond te worden. Opzwepende britpop en dampende rock-’n-roll zal worden gemixed met authentieke jazz en funk.  Voor het schrijven van de nummers laten The Flying Martinis zich inspireren door bands als The Strokes en Arctic Monkeys, maar ook door The Doors en Jimi Hendrix. Binnenkort brengen de mannen een nieuwe mini-CD uit en uiteraard zullen ook die songs de revue passeren.
Het tijdschrift Speaker omschreef de band als volgt: “Met hun ruime setlist laten zij ongetwijfeld zelfs de stilste kroegen op hun grondvesten schudden.”  Kortom, de perfecte gelegenheid om het beste van Barendrechtse bodem te aanschouwen .

Aansluitend zullen de Gerste DJ’s van Rotterdam (Pedi-B en Louie van The Flying Martinis) de perfecte plaatjes achter elkaar draaien. Hun muziek? alles behalve metal en klassiek.

www.myspace.com/theflyingmartinis
www.flyingmartinis.hyves.nl
www.theflyingmartinis.nl

deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: 3 euro, leden: 2″

Evenement thumbnail

Leave a Reply