Friday & Pepperstreet

Deur open: 21.30 Aanvang show: 22.00

Entree: €5,- // leden: €3,-

Omdat vrijdag de mooiste dag van de week is en ze op vrijdag oefenen was een naam snel bedacht: Friday!

 

Deze jonge Pop/Punkband uit Zwijndrecht maakt Rock met melodieuze zanglijnen en stevige gitaarpartijen. De muziek van Friday is te vergelijken met bands als Simple Plan, All Time Low en Destine.

 

Na een tijd jammen in de kelder van de drummer  was de band compleet en werden er na het spelen van covers al snel eigen nummers geschreven. Een van deze nummers, ‘Anywhere But Nowhere’, heeft zelfs de radio gehaald via het 538 demo-duel!

 

De jongens richten zich op een muzikale toekomst met veel optredens. Deze toekomst ziet er goed uit want de eerste EP is al in de maak!
Facebook

 

Uit Papendrecht komen de jonge muzikanten die de Indierock/Synthpop band Pepperstreet vormen. Geïnspireerd door uiteenlopende bands als The Strokes, Two Two Door Cinema Club, de harmonieuze klanken van Arcade Fire en Coldplay en de rauwe rock van Paramore maken ze dansbare indierock met synthesizer.

 

Muziek met potentie, vooral omdat de gemiddelde leeftijd van deze muzikanten niet hoger dan 17 jaar is. Vrienden van vroeger, nu ‘brothers in crime’ in de muziek! De jongens van Pepperstreet leven in muziek en zijn goed bezig  met het schrijven van nieuwe nummers.

 

Als je Pepperstreet moet vergelijken met andere bands dan kun je dat het beste doen met Foster The People of The Wombats: jonge, gedreven muzikanten die lekkere liedjes maken. Natuurlijk met dikke synthesizer!
Facebook

Evenement thumbnail

Leave a Reply