Gorgeous Guerilla Effect, Blind Ambition en Lookeen

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 5,00 - leden € 3,00

Lookeen is een rockband uit Amsterdam. Dit eigenzinnige viertal maakt stevige rock/pop geïnspireerd door bands als Led Zeppelin, Aerosmith, Kiss, Lenny Kravitz en Deep Purple. Zelf omschrijven ze hun muziek als groovy rock, stevig maar altijd toegankelijk dankzij de warme zang en melodieuze toetsen.
Lookeen heeft inmiddels een goede live reputatie opgebouwd en heeft gespeeld in zalen als de Melkweg, Duycker, Manifesto, Q-factory, P60 en de finale van Emergenza bandwedstrijd. Lookeen staat garant voor een strakke, energieke rock show!Zij zijn deze avond vergezeld door niet één, maar twee bands! Blind Ambition heeft sinds 2015 haar definitieve vorm. De vier heren nemen een voorbeeld aan de rockbands van voor de eeuwwisseling en produceren stevige rockmuziek afgewisseld met ingetogen nummers. Ze zijn de liefdesbaby van Guns ’n Roses, Pearl Jam en Queens Of The Stone Age. Bij elkaar opgeteld hebben ze ruim
zestig jaar ervaring en dat spat ervan af!
En last, but not least: Gorgeous Guerrilla Effect. Een driekoppige indierockband, opgericht in de winter van 2015 en heeft als thuisbasis Rotterdam. De band is bewapend met een setlist van ruim een uur aan indierockgeweld én met een professionele videoclip van hun hitsong “Higher”. De bandleden denken graag in hokjes en het moge duidelijk zijn dat de stijl zich iets beter laat omschrijven als Britpop dan als Shoegaze. In ieder geval niet als Nu-Metal.

Drie bands voor slechts vijf euro, waar vind je dat nog? Het moge duidelijk zijn dat je deze avond niet aan je voorbij kunt laten gaan.

 

Evenement thumbnail

Leave a Reply