Helloween Party


De duisternis valt vroeg in. Je loopt met je maatje naar huis. Zachtjes aan begint het te regenen. Stevig lopen jullie door om net voor de bui thuis te kunnen zijn. Helaas, het noodlot slaat toe.

Langzaam aan voel je dat je tot op het bot nat wordt en stelt voor om van een schuilplaats gebruik te maken zodra deze zich voor doet. Dan doemt er vanuit het niets een woonhuis op.

Op het moment dat je het huis nadert merk je dat alles geblindeerd is. Even vraag je jezelf af waar dat goed voor is, echter neemt de kou al snel de overhand om nog een stapje harder te gaan lopen. Je maatje spreekt uit wat je zelf ook al dacht: “Was dit wel zo’n goed idee?” Eenmaal binnen begint je hart overuren te maken. Je kijkt je maatje aan die met grote ogen langs je heen kijkt. Je voelt dat ogen je doordringen. De nieuwsgierigheid wint het van de angst en draait je langzaam om te zien wat er gaande is en dan zie je het……

Als dit geen horror cliché was dan weet ik het ook niet meer, echter kan je niet ontkennen dat het een goede omgeving blijft voor dit soort dingen. Het ideale huis hebben we gelukkig al.

Heb je zin om het lot te tarten of gewoon om enorme lol te hebben kom dan vooral naar het Halloween feest.  Vergeet niet om je kippenvel mee te nemen.

Entree: 4 euro,
Entree: leden 2 euro”

Evenement thumbnail

Leave a Reply