Hiphop Elements XL


Winne

The Hiphop Elements XL pakt uit!!
Zaterdag 27 September, in Poppodium De Beuk, pakt The Hiphop Elements XL uit. Het hiphop feest van Barendrecht met als hoofdact; Winne.
Met deze Rotterdamse MC haalt  hiphop Elements een grote naam binnen. Winne raakte in de nazomer van 2005 plots bekend bij een breder publiek. Zijn nummer "Top3 MC" werd uitgebracht op het internet door Kapitein Mo en werd positief ontvangen. Zonder promotieteam of een album in de winkel, werkte hij zichzelf vervolgens in de media. Enkele maanden later verscheen de track "Pomp die Shit" op het verzamelalbum "What’s da Flavour", wat voor Winne de definitieve doorbraak betekend bij de Nederlandse rapscene. Vanaf dit moment wordt Winne uitgenodigd om als gast op te treden bij Duvelduvel. Ook voorziet hij het album van Opgezwolle van een bijdrage op het nummer "Volle Kracht". Tevens is Winne tweemaal te horen op het album "Rotterdam" van U-Niq. In augustus 2006 tekende Winne een contract bij Top Notch. De laatste tijd is hij voortdurend in de studio te vinden, waarvan zijn EP "Onoverwinnelijk" het meest recente resultaat is. In het najaar van 2008 hoopt Winne van zijn debuutalbum "Winne zonder strijd" een feit te maken.

De Dikke Vandalen
 Naast Winne staat ook De Dikke Vandalen op het podium; "de" nieuwe hiphop formatie van Rotterdam. Dit trio bestaande uit; Robertino, P-Romano en Jazzy James komen met snoeiharde beats, een knallende show en vlijmscherpe rijms. De naam vandalen is dus niet voor niks.

Noah-G  & Starforce hiphop crew
De host van de avond is Noah-G en zijn Starforce hiphop crew. Noah G heeft zijn sporen in de Rotterdamse hiphop scene ruimschoots verdiend. Hij weet als geen ander het publiek warm te maken.

Open Mic sessie & graffiti
Naast deze top acts is er ook een open mic. Dit is voor iedere rapper die zijn skills wil laten horen. Dus wil jij graag jouw skills laten horen geef je op of kom langs! Ook is er tijdens de avond plek voor graffiti.

Entree: € 6,- voor leden € 5,- 
Deuren open: 21.30 tot 02.00.
Voor meer info www.beukonline.nl of mail: jongerenwerk@alle-r-hande.net
De Beuk is toegankelijk vanaf 16 jaar.

The Hiphop Elements XL is een samenwerking tussen Poppodium De Beuk, Jongerenwerk Alle-r-hande Barendrecht en Gemeente Barendrecht.

links:
http://www.mcwinne.nl
http://www.myspace.com/winne1
http://www.myspace.com/dikkevandalen1

Evenement thumbnail

Leave a Reply