HRTZ & CrowdedBEATS

Verwacht een brede mix van Drum ‘n Bass tot Dubstep en alles er tussenin, met de nieuwste tracks en de vetste krakers. De subbassen vliegen je om de oren!

HRTZ is een Dubstep en Drum ‘n Bass dj-collectief opgezet door DJ Flanger en VinylBoy. Deze twee resident DJ’s zijn al jaren verantwoordelijk voor menig Drum ‘n Bass avond in Dordrecht o.a. Strictly Drum ‘n Bass in Bibelot. Ze hebben voor uitverkochte zalen gedraaid bij grootheden als Aphrodite, Ed Rush,Nosia, Bong-Ra, Black Sun Empire, Mark One + Virus Syndicate en Bad Company.

facebook
 
CrowdedBEATS is een éénmansband en treedt op met live Drum ‘n Bass muziek waar je gewoon naar kan luisteren maar waar je ook op kan dansen. Alles wat je hoort is live gespeelt door CrowdedBEATS op zijn custom-build akoestisch Yamaha Cocktail Club Jordan drumstel, mengpaneel en laptop. Het mixen van verschillende stijlen heeft altijd een impact op de artiest gehad. Aan het eind van de jaren zestig mengde Miles Davis jazz en rock voor het eerst, een grote inspiratiebron voor CrowdedBEATS. De inspiratiebronnen zijn later uitgebreidt met Weather Report en The Zawinful Syndicate, deze bands mixten jazz, rock en wereld muziek.

Nieuwschierig? Luister naar verschillende nummers en bekijk verschillende video’s van CrowdedBEATS maar kom vooral naar de Beuk om de innovatieve live Drum ‘n Bass mee te maken!

website / facebook
 
Deur open: 21:30, aanvang 22:00  // entree: €5,-  leden: €3,-“

Evenement thumbnail

Leave a Reply