HRTZ db 03: Deon Custom, DJ Flanger, Uxorious & The State

Deur open: 21.00 Aanvang show: 21.30

Entree: €5,- // Leden €3,-

HRTZ is een DJ collectief uit Dordrecht, hier organiseerden ze al vele succesvolle dubstep en drum n’ bass avonden. Nadat HRTZ het Along the traX festival van De Beuk afsloot met een stomende DJ set, hebben ze met  De Beuk de handen in een geslagen om een vaste avond in De Beuk te organiseren. Deze avond heet “HRTZ db”, of db voor De Beuk staat of decibel, mag men zelf weten. Één keer in de twee maanden op de derde zaterdag van de maand komt het HRTZ collectief met een speciale gast naar Barendrecht

Deon Custom
Deon Costom - Fotograaf Sylvio Armando Pinas (Pinas PicturesRaverz) for web
Na een ijzersterke set als opener op Hrtz #3 en weer een killer set op HRTZ #8, is Deon nu de headliner op db 3! Deze jonge producer uit Dordrecht houdt juist van de geluiden waar het oor niet aan gewend is. In 2011 lanceerde hij zijn dubbel EP ‘Mirrored Patterns’, waarin hij zijn veelzijdigheid binnen de muziek laat horen. Daarnaast is hij ook een van de beatmakers van de hiphop-crew Brandwerk. … Momenteel is hij bezig aan een nieuwe EP, wat een meer experimentele elektronische plaat zal worden en die zou voor dit optreden af moeten zijn. Verwacht vanavond enkele van deze nieuwe tracks plus een heel scala aan genres verwachten; zoals dubstep, wonky en trap. Dit alles zal gecombineerd worden tot een kleurrijk geheel!
HRTZ 2.0 
Hrtz  (Uxorious & The State) - Fotograaf Sylvio Armando Pinas (Pinas PicturesRaverz) for web
Out with the old, in with the new. Na 2 jaar trouwe dienst gaat VinylBoy zich op andere genres en concept-avonden richten. DJ Flanger wordt vanaf deze editie versterkt door Uxorious & The State. Dit duo zijn oude bekende van HRTZ; ze stonden al op HRTZ #5, 078 DNB en in De Beuk tijdens HRTZ db 01. Hun muziekstijl sluit perfect aan op wat je van HRTZ gewend bent en daarnaast voegen beide heren natuurlijk hun eigen ingrediënten toe aan de mix. Verwacht veel vette dubstep, in de breedste zin van het woord, een dosis drum ‘n bass en hier en daar een klein uitstapje naar andere genres. Dit beloofd weer een vette avond te worden. Be there!
http://www.facebook.com/hrtz.dordrecht21.30 – 22:30 Uxorious
22:30 – 23:30 Flanger vs The State
23:30 – 00:30 Deon Custom
00:30 – 02:00 Flanger vs The State
(foto’s:  Sylvio Armando Pinas (Pinas Pictures/Raverz)
Evenement thumbnail

Leave a Reply