Jamsessie

Jamsessies in De Beuk gaan weer van start
Donderdag 5 oktober begint het tweede seizoen jamsessies in de Beuk te Barendrecht. In tegenstelling tot vorig jaar zullen de maandelijkse sessies niet op de laatste donderdag van de maand, maar de eerste donderdag van de maand plaatsvinden.

Sinds een half jaar is er op elke laatste donderdag van de maand een jamsessie in De Beuk. Het idee achter de jamsessies is om het muzikale leven in Barendrecht wat een impuls te geven. Door middel van deze jamsessies krijgen beginnende muzikanten de kans om te leren samenspelen met anderen en wat podiumervaring op te doen. Terwijl voor de al meer ervaren muzikanten het een uitgelezen mogelijkheid is om eens met andere muzikanten samen te spelen en de creativiteit de vrije loop te laten.
Ook voor de muziekliefhebber zijn het interessante avonden. Elke sessie biedt wat speciaals en unieks. Je kunt als toeschouwer zomaar combinaties zien van verschillende bands uit de omgeving. Denk hierbij aan acts als Maybee, The Daisycutters, MonoDrive, Deliberate Jeopardization, Okkernoot, Bomb-shelter, l’Amour Fou of andere bands.

Gitaarversterkers, drumstel en zanginstallatie zijn aanwezig, drumstokjes, gitaren en eventueel keyboards moet je zelf meenemen.

aanvang: 21:00 uur, entree gratis.”

Evenement thumbnail

Leave a Reply