Koninginnedag: Bands & BBQ

Op donderdag 30 april kan er in Barendrecht in poppodium De Beuk naast dat er gesmuld kan worden van de traditionele Koningindag BBQ ook genoten worden van een benefiet concert voor Warchild onder de noemer "Scheattle"
De naam Scheattle is een samentrekking van de Amerikaanse stad Seattle en Schiedam, tijdens deze reeks benefietconcerten spelen twintig muzikanten uit Schiedam nummers van bands uit de Seattle scene van de jaren negentig, zoals Pearl Jam, Alice in chains en Nirvana.
De concerten zijn gekoppeld aan het project "Bed in for peace 2009" waarmee in de Euromast herdacht werdt dat 40 jaar geleden John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton Hotel hun  "Bed In For Peace" hielden.

Tijdens deze middag zullen de 20 muzikanten weer belangeloos vier sets van 30 minuten spelen en zal alle entree zal direct naar War Child gaan. De bands die meedoen aan dit project zijn de gerenommeerde acts uit de regio zoals Soil Dust, Umbilical, Sonic Monster en Charger.

De Beuk zal open gaan om 13:00 uur, om 14:00 uur zal de Barbecue aangaan en om 15:00 uur  zal de eerste band het podium betreden. De entree bedraagt minimaal 2 euro.

Kijk voor meer informatie over het concert op www.scheattle.nl

Evenement thumbnail

Leave a Reply