Koninginnenacht Dubstep met HRTZ & VGB

HRTZ

De heren van HRTZ zijn inmiddels geen onbekende bij de Beuk, ze hebben hier meerdere avonden tot een waar succes gemaakt. Om de twee maanden zet HRTZ in de Popcentrale op de eerste zaterdag van de maand een standaard uitverkocht Dubstep feest neer met bekende headliners en minder bekende supportacts en zoveel mogelijk lokaal talent.

Oprichters DJ Flanger en VinylBoy zijn vooral oudgediende op Drum ‘n Bass gebied in Dordrecht. Als oprichters van de Strictly Drum ‘n Bass avonden en door de vijf edities van HRTZ hebben zij gedraaid met o.a.: Sinister Souls, Thrasher, Ed Rush, Bong-Ra, Nicon, Black Sun Empire, Aphrodite, Pamb & Harsh en Bad Company.

Verwacht de nieuwste tracks, de vetste krakers, een vleugje drum ‘n bass en hier en daar een klein uitstapje naar andere genres.

Voor meer info zie:

www.facebook.com/hrtz.dordrecht

VGB

VGB is de uit Papendrecht afkomstige, 19 jaar oude dubstep producer Thiemen Zwalve. Hij produced sinds 2010 en is DJ sinds 2011, de tijd zal uitwijzen wat de toekomst hem en zijn publiek zal brengen! Hij heeft tracks uitgebracht op Dubstep Rotterdam Records en binnenkort op Future Follower Records.

VGB is geinspireerd door akoestische drums, metal sounds en ‘deep, dark and heavy basses’. Dit wil echter niet zeggen dat enkel deze geluiden tijdens zijn set te horen zullen zijn. Laat je verrassen!

Voor meer info zie:

www.facebook.com/VGBdubstep

www.soundcloud.com/vgb
 
Deur open: 21.30, aanvang: 22.00 // entree: 5 euro, leden 3 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply