Maid of Iron & Seance

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: € 4,00 - leden betalen de helft

Maid of Iron is dé Iron Maiden tribute band uit Leiden.
De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten met een gemeenschappelijke passie voor metal en Iron Maiden in het bijzonder!

Maid of Iron brengt de nummers van Iron Maiden met zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering en oog voor detail van het origineel. Tevens wordt er hard gewerkt aan een nieuwe stage-show. We zullen met ons zessen de boel laten exploderen!

Als deze geoliede machine eenmaal op gang is dan is -ie niet meer te stoppen; met twin solo’s waar de vonken van afvliegen, de oerdegelijke strakke twee-eenheid bas en drums en dan ook nog het betere ren-, spring- en vliegwerk van zanger Nico “Flying Dutchman” Perreijn krijgt het publiek waar ze recht op heeft.
Met nummers als ‘Run to the Hills’, ‘The Trooper’ en nog vele andere legendarische songs is deze ongeëvenaarde metal nog steeds een genot om mee te maken.

Maid of Iron is er klaar voor! Jullie ook?

Zij worden deze avond gesupport door SEANCE.

SEANCE is rock. Bijna een jaar geleden is SEANCE bij elkaar gekomen in hun huidige formatie en hebben ze keihard gewerkt aan het schrijven van muziek en het opnemen van een album.

Enkele maanden later was Het album “Musik An, Augen Zu, Welt Aus” een feit; nu wil SEANCE niets liever dan hun geesteskind ten tonele brengen.

Met een enorm breed alternatief rockgeluid tussen vuig, lieflijk, snerpend en herrie met gevoel wil SEANCE nu niets liever dan elk podium platspelen.

Voor deze avond muzikaal geweld betaal je slechts € 4,00.
Leden betalen de helft.

Evenement thumbnail

Leave a Reply