Manic Lips & No More Jack

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €4,- leden: 2,-

Manic Lips

Dobberend op twee surfplanken besloten de twee vrienden Barry Molenaar en Jasper Hoogendoorn in het najaar van 2010 dat het tijd was om naast wat jammen zelf muziek te gaan schrijven en maken. In hun stoutste dromen passeerden optredens in kleine, donkere kroegen, maar ook mainstage-optredens op grote internationale festival de revue. Het was tijd om dromen te gaan beleven.
Diverse muzieksmaken en passie voor rock, blues en gekke drum- en gitaarriffs kwamen steeds dichter bij elkaar. Tot in de late uurtjes werd er gesproken en gefilosofeerd over het leven, liefde en geloof; wat al snel genoeg inspiratie opleverde voor veel songs.

Barry’s andere liefdes – die voor buitensport en voor het vrije leven in het buitenland – zorgde ervoor dat de heren gedurende twee jaar diverse keren duizenden kilometers van elkaar woonden. Echt langere periodes om in de band en muziek te investeren ontbraken. Nu – najaar 2012 – is de tijd rijp en hebben ze in Arco en Thijmen bevriende muzikanten gevonden om samen de band ‘Manic Lips’ te vormen.

No More Jack

No More Jack

In augustus 2011 werd de viermansformatie No More Jack opgericht, en er was al snel een klik tussen de vier heren en, zoals later blijkt, ook met het publiek. Thomas, Joey, Tim en Pieter-Bas begonnen dan ook meteen enthousiast aan het schrijven van nummers. Ook deden zij mee aan het landelijke coachingtraject PopSport, waarbij No More Jack twee prijzen won. De band werd namelijk niet alleen verkozen door de jury als winnaar van de Brabantse finale, maar ze werden ook door het publiek verkozen tot beste act bij de landelijke finale.

Geïnspireerd door onder andere Arctic Monkeys, Foo Fighters en Red Hot Chili Pepers knalt NMJ opzwepende nummers het publiek in. En voor iedereen die een voorproefje wilt, staan er ook al vier studio-opnames online.

Evenement thumbnail

Leave a Reply