Monkeywrench & Jacky Graz Trio

Monkeywrench
 

 
Monkeywrench was oorspronkelijk opgezet als eenmalig projekt; een opwelling van de zanger en de lead-gitarist om eens lekker volledig los te gaan op nummers van een van hun favoriete bands:

The Foo Fighters.

Een net zo enthousiaste drummer, bassist en tweede gitarist waren snel gevonden en al direkt na de eerste keer samenspelen werd duidelijk dat dit veel meer dan slechts eenmalig moest zijn.

Inmiddels is duidelijk dat dit niets meer weg heeft van ‘slechts’ een projekt; monkeywrench is een ‘full-grown’ band.

Monkeywrench speelt Foo Fighters repertoir, maar is niet een traditionele tribute-band: geen poppenkast, verkleedpartijtjes en andere (bij)zaken om fysiek maar zo veel mogelijk op de originele artiest te lijken.

Monkeywrench staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze ROCK en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van The Foo Fighters.
 
 
http://www.monkeywrench.nl/ 
 
 
Jacky Graz Trio
 

 
Rotterdam heeft er een nieuwe Bluesrock sensatie bij. Deze 3-mans formatie genaamd ‘Jacky Graz Trio’ serveert blues met moderne invloeden zó rauw op je dak dat de energie er vanaf spat! Alle drie de bandleden hebben wel hun sporen in de muziek verdiend, maar in ‘Jacky Graz Trio’ kunnen ze echt hun passie kwijt. Juist door hun jonge leeftijd brengen zij deze stijl net even iets anders én met invloeden als: John Mayer(trio), Jimi Hendrix, Lenny Kravitz, Steve Jordan en Stevie Ray Vaughan is ieder publiek verzekerd van een spectaculaire show!

http://jackygraz.hyves.nl/ 

Deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: €3,- , leden: €1,-
 

Evenement thumbnail

Leave a Reply