Mucho Maestro & Burning Sensation

Mucho Maestro
Hoe de muziek van Mucho Maestro te omschrijven is? Als theatrale punk? Als arty post wave? Of tot de essentie teruggebrachte Tom Waits? Allemaal waar, maar Mucho Maestro draait volledig op eigen kracht.
“Mucho Maestro heeft op sluwe wijze de manier waarop gitaarmuziek gemaakt moet worden opnieuw gedefinieerd. Ze beheersen de kunst van het optreden, het opnemen zonder trucage en het beroeren van snaren en knopjes zodanig goed dat ze een sound weten te creëeren die echt oorspronkelijk is.”
Mucho Maestro staat – met tekstuele thema’s als: sociale armoede, geestelijke armoede, spirituele armoede, intellectuele armoede en gewoon geen geld hebben – garant voor een absolute live- en luistersensatie! Mucho Maestro is soms chaotisch, af en toe vrolijk, springerig dansbaar, inhoudelijk scherp en intelligent. Aanradertje voor popliefhebbers die met stijl anders durven te zijn.
www.myspace.com/muchomaestro
www.therealmuchomaestro.hyves.nl

Burning Sensation
De "Burning Sensation" begon in het voorjaar van 2008 toen de uit Barendrecht afkomstige Jurgen, Jurgen en Elmo (ook wel bekend als Leo, Dennie en Ruben) bij elkaar gingen zitten om verschillende muziekstijlen te combineren met aparte, maar toepasselijke teksten over dingen die zij in het dagelijkse leven tegen kwamen.
De combinatie van onder meer de muziekstijlen speedmetal en country met teksten over kleine frustraties – waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken – leidt tot een komische en duidelijke verwoording van gevoelens die bij veel mensen leven.
Na lang gezocht te hebben vonden ze uiteindelijk versterking in de naam van Willem-Jan, beter bekend als Flip, maar wij noemen hem Hendrik-Willem.
En nu is het eindelijk zover. Burning Sensation heeft op 1 januari 2009 hun 8 nummers tellende debuutalbum ‘Little Things’ gepubliceerd via www.myspace.com/burningsensationmusic

deur open: 21:30, aanvang: 22:30 // entree: 3 euro, leden: 2″

Evenement thumbnail

Leave a Reply