Oliebollen Show Exxact FM

Eindelijk is het zo ver: De Oliebollen Show met Exxact FM. De avond staat in het teken van de Beatles! De 6 acts die deze avond optreden zullen allen een nummer van de Beatles coveren, daarnaast zullen zij ook een eigen nummer spelen. De gehele avond zal Exxact FM live uitzenden vanuit de Beuk. De acts spelen tot 23.00, dit wil echter niet zeggen dat de avond dan afgelopen is. Van 23.00 tot 02.00 is de afterparty!

 
De muziek van het jonge Barendrechtse kwartet The Baggy Trousers is zeker vrolijk te noemen. De bandleden Sanne Verhoeven (zang), Lars Nebel (gitaar), Dorien v Gent (bass) en Steven Ivo (drums), proberen met hun muziek een beetje meer blijdschap de wereld in te blazen. Muziek van The Baggy Trousers kun je omschrijven als een combinatie van soul, ska, reggae, jazz en alle andere muziekstijlen die welkom zijn.

Website // Facebook

 
Vanaf hun eerste optreden op 5 mei 2010 tijdens het bevrijdingsfestival in Barendrecht hebben Robbert en Wouter vele optredens gehad, van kleinschalige optredens in cafeetjes tot grotere festivals met als hoogtepunt: optreden na Boudewijn de Groot!

Wat begon met het coveren van Nederlandstalige popmuziek groeide uit naar Engelstalige muziek en uiteindelijk het schrijven van eigen nummers. Wat begon als een duo is met een drummer (Maurice) en pianist (Walter) ondertussen uitgebreid naar een band. Maurice heeft al op podiums gestaan met grote namen zoals Maud, bekend van Idols, en Treble. Walter is een talentvolle pianist die veel ervaring heeft met het componeren van eigen nummers en optredens in verschillende bandjes. Deze enthousiaste jongens hopen op een mooie toekomst in de muziek en hopen zich ook aan u te kunnen laten zien!!

De grote doorbraak van Glenda Peters kwam in 1985, toen werd zij de eerste winnares van de Henny Huisman Soundmixshow. Vanaf dat moment nam haar zangcarriere een vaart. Haar eerste single ‘Since you came into my life’ stond genoteerd in verschillende Europese hitlijsten. Ook heeft Glenda met succes deelgenomen aan het Internationaal Songfestival. Momenteel houd de zangeres zich bezig met het coachen van jong veelbelovend talent en is ze actief in een gospelkoor. Toch blijft haar grootste passie haar eigen band die een eigentijdse mix van soul, jazz en R&B ten gehore brengt.

Website

 
Messy is een enthousiaste formatie die bestaat uit 2 gitaristen, 1 bassist en 3 zangeressen. In 2008 kwamen zij bij elkaar ter gelegenheid van een verjaardag. De klik was er meteen en om deze reden besloten zij om samen verder te gaan onder de naam ‘Messy’ wat vrij vertaald een bij elkaar geraapt zooitje betekend. Inmiddels maken zij akoestische muziek met veel meerstemmigheid in de zang. Daarnaast zorgen ze zangeressen voor ritmische ondersteuning middels o.a. een synthesizer en tamboerijn.

 

Het Barendrechts drietal The Flying martini’s wist met hun opzwepende Brit pop, dampende rock-’n-roll, authentieke jazz en funk de 2e plek te behalen in de Grote Prijs van Zuid-Holland. Ze hebben al meerdere keren De Beuk laten dansen met hun muziek die zich laat inspireren door bands als Arctic Monkeys, maar ook The Doors en Jimi Hendrix.

Website // Facebook

 
Meisjemetgitaar is opgegroeid in Rotterdam. Als klein meisje was het podiumdier in haar al te vinden. Ze deed mee aan elke talentenjacht en ook op schoolfeestjes was zij altijd aanwezig. Playbacken, dansen, zingen of acteren: als ze maar in het middelpunt van de aandacht kon staan. Op 16 jarige leeftijd kwam ze voor het eerst in aanraking met gitaarspel. Ze ging op bezoek bij een van haar beste vrienden en deze liet haar zijn talent zien. Na dit gehoord te hebben was het zeker, er was een passie voor gitaarspel ontstaan. Een paar dagen voor haar 17de verjaardag besloot ze het ook maar te proberen. Na 2 jaar kwam de zang erbij en leerde ze zichzelf te begeleiden. Ze was op het winterfeest in 2007 te bewonderen met een cover, de al te bekende Nothing Else Matters van Metallica. 2 weken later stond ze hiermee op Youtube onder de naam: Meisjemetgitaar. Simpelweg om het feit dat de filmer haar naam niet wist. Zo is haar artiestennaam ontstaan. Het Repertoire van Meisjemetgitaar bestaat uit akoestische covers en eigen materiaal.

Facebook // Youtube

 
Deur open: 20.30, aanvang: 21.00 // Entree: Gratis

 “

Evenement thumbnail

Leave a Reply