Skhul (FR) en Starcatcher

Zaterdag 18 juli spelen de Franse band Skhul en het Haagse Starcatcher (winnaar van de High School Music Competition) in Poppodium De Beuk in Barendrecht

De High School Music Competition (HSMC) is een landelijke muziekcompetitie die elk jaar op zoek naar jonge talentvolle bands/acts tussen de 12 en 19 jaar. Als winnaar van deze competitie vaardigt de Popunie Starcatcher af naar diverse podia en festivals in binnen- en buitenland. Eén van de optredens was op het Franse ClassEURock in Marseille. In het kader van het Europese uitwisselingsproject van de HSMC speelt ook de Franse band Skhul samen met Starcatcher een aantal shows in Nederland, waaronder in De Beuk.

Skhul

De viermansformatie Skhul won dit jaar de “Class’EuRock” in Marseille, dit is een competitie voor jonge bands uit de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur in Zuid-Frankrijk. Ze spelen een mix van metal en rock en gaan zwaar uit hun dak op het podium. Hun muziek is beïnvloed door bands als Korn, Deftones en Metallica.

Myspace:  www.myspace.com/skhulmusic

Starcatcher
Energiek, symfonisch en vernieuwend. De Haagse jongens van de symfonische rockband Starcatcher zijn er van overtuigd dat 2009 hun jaar wordt; het volwassen stemgeluid en de charismatische uitstraling van zanger/bassist Jesse, het enthousiasme en strakke drumwerk van broer Jorin, het catchy creatieve gitaarspel van David en de afwisselende, krachtige maar mooie pianomelodieën van Boyke maken Starcatcher tot een band van nu. De naam Starcatcher staat voor het niet uit de weggaan van het onmogelijke, het nastreven van je dromen.
Myspace: www.myspace.com/starcatchermusic
Hyves: www.starcatchernl.hyves.nl

aanvang band: 22:00 // entree 3 euro, leden 1 euro”

Evenement thumbnail

Leave a Reply