Tantrum does Nirvana + ReFlect

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: 4 euro, leden: 2 euro

Onder deze naam brengt de Dordtse band Tantrum een eerbetoon aan Nirvana, de godfathers van de grunge. De bandleden van Tantrum hebben diepe wortels in deze muziekstijl en dat kun je horen aan hun zeer overtuigende Nirvana live set. Kenners zien bekende gezichten terug uit bands als BluefisH, One in a Million en Wowbeggar.

Tantrum does Nirvana doet niet aan verkleedpartijen. De tribute zit hem puur in het spel, de sound en de energie en dat zit wel goed bij Tantrum. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen samen een slim opgebouwde set met materiaal van alle albums en een mooie balans tussen hits en albumtracks.

” … Tantrum laat horen wat een fantastische band Nirvana eigenlijk is. De covers worden op fenomenale wijze uitgevoerd. […] De vier mannen van Tantrum laten horen dat de muziek van Nirvana tijdloos is. Door de combinatie van passie voor de muziek en een hoog speelniveau weet Tantrum de nummers perfect te presenteren. En het publiek geniet hier overduidelijk van, het schreeuwt mee, springt mee en pogot mee alsof Nirvana daar zelf staat te spelen. ”
– The Sound of Dordt

Danny Versluis – Zang/Gitaar
Kevin van Doorn – Gitaar
Vincent Berghoef – basgitaar
Geert Teekens – Drums/Zang

Re-Flect
Re-Flect is een viermansrockformatie bestaande uit: Lorenzo (18 jaar, zang/gitaar), Juri (18 jaar, bas), Armin (18 jaar, gitaar) en Sam (18 jaar, drummer).

De band is opgericht op 24 mei 2013. De jongens kennen elkaar van school, Emmauscollege Rotterdam. Sinds de oprichting hebben ze opgetreden bij Radio Ridderkerk, De Baroeg en meerdere keren in café de Fabel te Rotterdam IJsselmonde.

Passie en enthousiasme Kenmerkend voor de jongens is hun enthousiasme en hun passie voor muziek. Die passie en dat enthousiasme is terug te horen in hun muziek en terug te zien in hun performance.

In het schrijven van hun muziek laten ze zich inspireren door de grunge en punk en ze spelen met
wisselende dynamiek, soms rustig, vaak stevig knallend maar altijd melodieus en pakkend. Naast
eigen nummers spelen ze ook een aantal covers.

Evenement thumbnail

Leave a Reply