The Bottlecaps & Dog Food

Deur open: 21:30 Aanvang show: 22:00

Entree: €3,-, leden: €1,-

The Bottlecaps:
www.thebottlecaps.com
www.facebook.com/thebottlecaps

The BottleCaps, bestaande uit Dorus van Winden, Jens Luiten en Connor Boshuijer, opgericht in januari 2013, hebben een ongelofolijke groei doorgemaakt het eerste jaar. Met hun unieke karakter zetten ze zichzelf apart van het gross andere bandjes. Ze staan voor de jaren 50 en 60, maar dan met een moderne twist.

Elk optreden staan ze strak in pak, met de haren naar achter gevet. Schoenen, overhemdem, colberts, het hele plaatje klopt. Maar ook hun vervoer, videoclips, en alles om de band heen is zwaar geinspireerd door de betere tijden van vroeger.

Hun eerste EP is op 15 november uitgekomen in eigen beheer. Ter ondersteuning van deze CD hebben ze samen met Koen Dijkstra een videoclip voor ‘Cross that Line’ gemaakt. Na het uitbrengen van deze cd hebben ze 12 shows in 2 maanden gedaan ter promotie van de CD. Ook van deze ‘mini tour’ heeft Koen Dijkstra een video gemaakt met de jongens. In februari zijn ze getekend door New Chapter Records, en staat de volgende EP op de planning in najaar van 2014.

Dog Food:
https://www.facebook.com/dogfoodofficial?fref=ts

De jonge honden van Dog Food staan te trappelen in hun Rotterdamse oefenhok om hun super smerige garagerock op de wereld los te laten. Na drie try-outs, waaronder eentje op uitnodiging van The Fuzzbrats in Waterfront-Rotterdam, blijkt dat deze gasten al op de goede weg zijn. Dog Food speelt op het podium namelijk met een inzet waar zelfs de honden geen brood van lusten.

Evenement thumbnail

Leave a Reply