Queensnight

Na dat De Beuk bij de organisatie en programmering van de eerste Royal Beatz editie’s betrokken was, wordt het tijd om wat meer variatie aan te bieden in de nacht voor koninginnedag. Aanstaande vrijdag heeft De Beuk daarom in samenwerking met gemeente Barendrecht een feest georganiseerd met 2 Rockende bands en sluit een zeer dansbare vrouwelijk DJ de Koninginnenacht af.

Just Charlie http://www.justcharlie.nl
De Avond wordt geopend door de Barendrechtse band Just Charlie, deze nog jonge band zal deze avond haar veelbelovende carrière helaas afsluiten. De stijl van de nummers is te omschrijven als een mix van uptempo rock ‘n’ roll en melangolische popsongs. Invloeden van bands als Oasis, The Strokes en Green Day zijn te horen. Maar ook invloeden van blues en country zijn aanwezig.
In januari is hun eerste (en helaas tevens laatste) CD opgenomen genaamd On My Six.

Sister Fister http://www.sisterfister.nl/
Wat krijg je als je de vijf ruigste rockveteranen uit Dordrecht kruist met Britney Spears, Crowded House en Michael Jackson?? Sister Fister natuurlijk!
Deze punkrock band uit Dordrecht gebruikt popklassiekers als basis om daar vervolgens dikke, vette punkrock nummers van te maken. Sister Fister heeft haar naam van een strippende non uit een sketch van Ali G. De band bestaat uit ex-leden van Bluefish, Lola Psycho en Brainshake
en is eindelijk weer eens een band die langer dan een kwartier kan boeien
door middel van de afwissellende nummers, zware gitaren en de vijf stemmige zang. Niets lijkt heilig voor de heren; zo komen er versies langs van actuele en klassieke nummers zoals Love you more van Racoon, Smoorverliefd van Doe Maar en zelfs Madonna moet er aan geloven met Like a Prayer! De optredens zitten boordenvol humor en energie, waardoor het elke keer een anarchistisch meezing festijn wordt!

DJ Funkie 010
Funkie 010 heeft nu 4 jaar ervaring en draait regelmatig op undergroundfeesten (jaja, de illegale housepartys!). Op deze partys draait ze vooral tekno of hardcore. Toen ze dit op een gegeven moment een beetje zat werd is ze zich meer gaan richten op house, oldschool en club. Omdat hier op de undergound feestjes weinig plek voor was is ze af en toe in kleine clubs en cafes gaan draaien.
Ze vindt het leuk om twee stijlen te mixen die in eerste instantie helemaal niet met elkaar geassocieerd worden, bijvoorbeeld Sweet Dreams van Eurythmics met een 2000 plaat van Cassius. Op deze manier creëert ze een nieuwe sound. Ze vindt melodie belangrijk en is op dit moment veel bezig met hiphop en drum’n bass. Ze noemt haar stijl eclectic classic omdat de platen die ze draait altijd wel herkenbare klassiekers zijn.

De Beuk gaat open om 22:30 rond 23:00 begint het eerste optreden, je kan naar binnen tot 02:00 uur maar we gaan door tot 04:00
De Entree is € 4,- en € 2,-voor leden.

De Beuk is gevestigd aan de 1e Barendrechtseweg 53-55 te Barendrecht.
De Beuk is toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar, er kan om legitimatie gevraagd worden.”

Evenement thumbnail

Leave a Reply