Vegas for Millions & Curtains

Vegas For Millions
Sinds 2004 maakt Vegas For Millions Rock’n’Roll in een stijl die je doet denken aan de jaren 60 van Let It Bleed en Revolver gevolgd door de Britse sound uit de jaren 90.
Naast catchy popsongs schuwen ze niet om flink het gas in te trappen en de opgefoktheid de vrije loop te laten. Muziek van de straat is wat het drietal brengt; je moet het zien, voelen en niet over zeiken.
In de winter van 2006/ 2007 is er gewerkt aan hun eerste langspeler in de Bullet Sound Studios en Source Studio.
Het album is door de band zelf uitgebracht, Suburban verzorgt de distributie en Premium Quality Publishing / Talpa Music neemt de publishing voor haar rekening. 
CD’s verkopen ze bij optredens voor 10 Euro, in de winkels (kijk ook maar op de site van Plato) kosten ze 17,50 Euro. Dus dat is zeker de moeite waard!

"Schiedam heeft goede en slechte Jenevers, maar ook zeker een goede band…helemaal niets mis mee."
–Eric Corton—Club3voor12–

‘’ Met ‘Campfire’ hebben de heren een potentiële underground-hit te pakken die niet zou misstaan in het oeuvre van de Foo Fighters!’’
–Live XS november 2007–

‘’De twaalf nummers dampen thuis al vanaf de cd en ik heb zo’n vermoeden dat dit op het podium helemaal waar gemaakt wordt.’’
–File Under oktober 2007–

Maar waar het deze band echt om gaat is live spelen! Dat deden zei al in voorprogramma’s van o.a. Snow Patrol, Paul Weller, Art Brut en betraden al podia zoals : Paradiso, Rotown, Nighttown, Vera, Ekko, Club 3voor12, Speakers, Effenaar etc…..

Vegas For Millions :
Geoffrey Harreman (gitaar/zang) 
Ruben Hoogland     (bas) 
Steven van Wees   (drums)
www.VegasForMillions.com
www.MySpace.com/VegasForMillions

De nieuwe videoclip Worst Case Scenario naar de gelijknamige single is momenteel te zien op de sites van MTV en TMF.

Curtains
 http://www.myspace.com/curtainsband
 
entree: €4, leden: €”

Evenement thumbnail

Leave a Reply